Engagera dig i GigWatch online

Har du funderat på att engagera dig i GigWatch? Nu under karantänen har vi hållit en mycket uppskattad online-studiecirkel för våra medlemmar på temat arbete och organisering. Eftersom den varit så givande har vi beslutat att förlänga den med fler tillfällen, och även öppnat upp för fler personer att delta.

Bakgrunden är att vi varit tvungna att ställa in vår planerade studiecirkel på temat gigekonomi på grund av corona. Då vi såklart fortfarande vill lära oss saker har vi istället testat att hålla en mindre cirkel online för våra medlemmar med mer fördjupning på temat Arbete och organisering. Nu kan du som är nyfiken på GigWatch som organisation också vara med på denna cirkel.

Cirkeln är en fördjupning i frågor kring gigekonomi, samhället och hur vi som organisation kan tänka och agera. Den riktar sig till dig som har tankar om gigekonomi/arbete i stort och är nyfiken på GigWatch som organisation, eller har funderat på att gå med. Cirkeln hålls på måndagkvällar, maila oss på gigwatch.se[at]gmail.com om du vill delta för mer information och läsunderlag.

Vi hoppas att detta kan bli ett tillfälle att delta i diskussioner kring vad som bör göras i gigekonomifrågan och en chans att kunna börja involvera sig vårt arbete, oavsett var i Sverige eller världen man befinner sig.