Beställ vår rapport “Apparna och arbetet”!

GigWatch släpper rapporten Apparna och arbetet: Om gigifieringen av arbetsmarknaden. Vill du eller din organisation köpa den? Här kan du beställa ditt/dina ex!

Rapporten kostar 100 kr styck, porto ingår. Fyll i formuläret nedan och betala genom att swisha till 123 583 33 48 (mottagare: Gigekonomiska föreningen). Vi postar rapporten så snart vi har möjlighet.

Om du vill köpa in ett större antal rapporter, hör av dig på mejl: gigwatch.se@gmail.com så kan vi lösa paketpris.

Om rapporten:

I rapporten undersöker vi gigifiering av arbetsmarknaden – en process där gigekonomin sprider sig till fler och fler arbetsplatser, branscher och ekonomier, och där allt fler arbeten börjar likna gigjobb. Vi söker svar på varför gigifiering uppstår, hur går det till när en arbetsplats gigifieras och vilka jobb som befinner sig i riskzonen. Vi vill med denna text visa att gigekonomin varken har uppstått ur ett vakuum eller är ett marginellt fenomen, utan angår alla oss som arbetar.