Beställ vår rapport “Apparna och arbetet”!

GigWatch släpper rapporten Apparna och arbetet: Om gigifieringen av arbetsmarknaden. Vill du eller din organisation köpa den? Här kan du beställa ditt/dina ex!

Rapporten är för närvarande slutsåld. En ny upplaga är på väg från Nixon förlag och kommer att finnas att köpa i alla stora online-bokhandlar.

Rapporten kan laddas ner eller läsas online här.

Om rapporten:

I rapporten undersöker vi gigifiering av arbetsmarknaden – en process där gigekonomin sprider sig till fler och fler arbetsplatser, branscher och ekonomier, och där allt fler arbeten börjar likna gigjobb. Vi söker svar på varför gigifiering uppstår, hur går det till när en arbetsplats gigifieras och vilka jobb som befinner sig i riskzonen. Vi vill med denna text visa att gigekonomin varken har uppstått ur ett vakuum eller är ett marginellt fenomen, utan angår alla oss som arbetar.