Bli engagerad

Vill du bli medlem i GigWatch och engagera dig i frågor om gigekonomi och arbetsrätt? Skicka ett mail till gigwatch.se@gmail.com för att komma i kontakt med oss. På denna sida kan du också läsa mer om vad det innebär att engagera sig i GigWatch. Vi har medlemmar i hela landet och bedriver den mesta av vår verksamhet digitalt under pandemin.

Tipsa oss

Har du jobbat via ett gigföretag och vill prata om dina erfarenheter? Är du student, forskare eller journalist som skrivit om gigekonomin? Eller har du någon annan information du tror vi skulle vara intresserade av? Tveka inte att maila oss!

Student, forskare eller journalist?

Är du student, forskare eller journalist och vill ställa frågor om gigekonomi, arbetsmarknaden i Sverige eller något annat? Vi svarar gärna på dina frågor via telefon eller ett videomöte, hör av dig till oss och berätta mer så ordnar vi det. Vi får många förfrågningar om att förmedla kontakt med gigarbetare till intervjuer för skolarbeten och reportage, tyvärr har vi ingen möjlighet att hjälpa till med detta.

Boka en föreläsning

Vi föreläser gärna om gigekonomi digitalt och IRL (när restriktionerna tillåter). Maila oss om din förening eller arrangemang vill att vi kommer och pratar med er om detta viktiga ämne. Mer information om våra föreläsningar hittar du här.

Kontaktuppgifter till GigWatch

Mail: gigwatch.se@gmail.com

Instagram: @gigwatch.se

Twitter: @gigwatchse

Facebook: GigWatch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa en uppdatering från oss.