Releasefest i Stockhom 21/8: Apparna och arbetet

GigWatch släpper rapporten “Apparna och arbetet: Om gigifieringen av arbetsmarknaden”. Kom på vår releasefest på Kafe 44 den 21 augusti.

★ Livepodd
★ Quiz
★ Bar

I texten undersöker vi gigifieringen av arbetsmarknaden – en process där gigekonomin sprider sig till fler och fler branscher och arbetsplatser, och där allt fler arbeten börjar likna gigjobb. Vi söker svar på varför gigifiering uppstår, hur går det till när en arbetsplats gigifieras och vilka jobb som befinner sig i riskzonen. Vi vill med denna text visa att gigekonomin varken har uppstått ur ett vakuum eller är ett marginellt fenomen, utan angår alla oss som arbetar.


Tid och plats: 21 augusti kl 18-23 på Kafé 44 i Stockholm. Facebook-eventet hittar du här.

Save the date! Mer info kommer snart.