Introdag i Stockholm

Engagera dig mot gigekonomin! – Introdag med GigWatch

Har du funderat på att engagera dig mot gigekonomin och för bättre arbetsvillkor, vill du höra mer om vad vi gör eller är du nyfiken på gigekonomin i allmänhet?

Då är du varmt välkommen till vår introdag på Kafé Marx söndagen den 26 januari! Vi kommer att prata om vad vi har åstadkommit sedan uppstarten i höstas, vad vi lärt oss i vår research och vad som kommer härnäst. Vi kommer också att svara på frågor och berätta mer om olika sätt som du kan engagera dig på, samt ha en gemensam diskussion kring vilka frågor vi tycker är viktiga och hur vi kan närma oss dem.

Är du intresserad av att skriva, göra intervjuer eller att prata med människor? Har du kunskaper i juridik, programmering, webbdesign eller kreativa ämnen? Eller vill du bara vara med och sätta käppar i hjulen för företag med pissiga arbetsvillkor? Isåfall vill vi ha med dig i GigWatch!

Kom dit och ta med en kompis, vi börjar kl 13 och håller på i ungefär två timmar. Fika kommer att finnas.

Länk till Facebook event.