Nu släpps datumen för vårens studiecirkel – anmäl dig redan nu!

I slutet av mars är det dags igen! Då håller vi återigen vår uppskattade studiecirkel på temat gigekonomi i Stockholm. Du som är nyfiken på ämnet, har egna erfarenheter av gigjobb och andra osäkra anställningar eller som vill fördjupa dig ytterligare tillsammans med GigWatchs medlemmar och andra deltagare är varmt välkommen att anmäla dig i formuläret nedan.

Studiecirkeln kommer att bestå av tre tillfällen under vecka 12, 13 och 14.

Datum: 17:e, 24:e och 31:a mars

Tid: 18:00-20.30

Plats: Kafé Marx, Kungsgatan 84

Vi kommer att mejla ut läsunderlaget till alla som anmält sig när första tillfället börjar närma sig. Att delta är helt gratis och det är okej att komma även om du inte hunnit läsa igenom materialet för dagen, eller om du bara kan komma på ett eller två av tillfällena. Fika och kaffe kommer att finnas på plats.

Du som gått vår studiecirkel tidigare är också varmt välkommen att anmäla dig som funktionär. Som funktionär hjälper du till med förberedelser innan cirkeln och får lära dig hur du leder samtalet i en diskussionsgrupp på ungefär 5 personer.