Digital study circle on gig economy with GigWatch – (Closed)

ENGLISH BELOW

[REGISTRATION CLOSED – We’re happy that this circle became so popular, next year there will be more chances to attend our study arrangements

/ ANMÄLAN STÄNGD – Vi tycker att det är superkul att så många anmält sig, hann du inte anmäla dig kommer fler chanser att delta i GigWatch’s studiecirklar nästa år]
I december är det dags igen! Då håller GigWatch en ny studiecirkel på temat gigekonomi, denna gång digitalt via Zoom till följd av coronaläget. Du som är nyfiken på ämnet, har egna erfarenheter av gigjobb och andra osäkra anställningar eller som vill fördjupa dig ytterligare tillsammans med GigWatchs medlemmar och andra deltagare är varmt välkommen att anmäla dig i formuläret nedan.

Studiecirkeln kommer att bestå av tre tillfällen under vecka 49, 50 och 51.
Datum: Tisdagarna 1:a, 8:e och 15:e december
Tid: 19-21
Plats: Digitalt, via Zoom

Läsunderlaget kommer att vara mestadels på engelska och det finns möjlighet att delta både som engelsk- eller svenskspråkig. Vi kommer att mejla ut läsunderlaget och deltagarlänk till alla som anmält sig när första tillfället börjar närma sig, så håll utkik efter det i din mailkorg. Ibland hamnar våra mail bland skräpposten, så kika även där. Att delta är helt gratis och det är okej att komma även om du inte hunnit läsa igenom materialet för dagen, eller om du bara kan komma på ett eller två av tillfällena. Anmälan är inte bindande men vi uppskattar om du hör av dig ifall du får förhinder.

English: GigWatch is arranging a new study circle on gig economy, this time digitalized via Zoom due to the pandemic situation. Are you curious about what the gig economy is, have you worked on a gig basis or do you want to discuss what can be done to stop the current development of unsafe jobs?

Then you are welcome to sign up for the study circle below. Registration is not binding. We will send you an email with the reading material and Zoom link ahead of the first occasion, so keep an eye on your inbox (and also the spam inbox, as our emails sometimes ends up there).

The reading material will be mostly in English, and it will be possible to participate both as an English or Swedish speaker. This study circle is in 3 parts in total, completely free to participate in. It’s okay to attend even if you have not had the chance to read today’s material, or if you can attend only one or two times.

Date: Tuesdays 1st, 8th and 15th of December
Time: 19-21
Place: Digital, via Zoom

REGISTRATION CLOSED