I slutet av mars är det dags igen! Då håller vi återigen vår uppskattade studiecirkel på temat gigekonomi i Stockholm. Du som är nyfiken på ämnet, har egna erfarenheter av gigjobb och andra osäkra anställningar eller som vill fördjupa dig ytterligare tillsammans med GigWatch’s medlemmar och andra deltagare är varmt välkommen att anmäla dig i formuläret nedan.

Studiecirkeln kommer att bestå av tre tillfällen under vecka 12, 13 och 14 och exakta datum, tid och plats kommer att utlysas så snart dessa är spikade. Du som har skickat en intresseanmälan kommer att få ett mail med denna information tillsammans med läsunderlaget till träffarna. Att delta är helt gratis och det är okej att komma bara på en eller två tillfällen om du inte har möjlighet att vara med på alla.

Du som gått vår studiecirkel tidigare är också varmt välkommen att anmäla dig som funktionär. Som funktionär hjälper du till med förberedelser innan cirkeln och får lära dig hur du leder samtalet i en diskussiongrupp på ungefär 5 personer.

Intresseanmälan