Anmäl dig till GigWatch’s sommarcirkel

Vill du lära dig mer om gigekonomin och vad det innebär för framtidens arbete? Vill du träffa likasinnade och prata om dina jobberfarenheter? Vill du engagera dig politiskt på ett coronasäkert sätt, hänga i en park och samtidigt lära dig saker?

Missa då inte GigWatch’s sommarcirkel – en studiecirkel i två delar som vi håller utomhus i flera städer i Sverige.  Vi kommer att vara i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö och släpper snart mer info om datum och plats för varje stad. All information om, anmälan samt frågor och svar för cirkeln hittar du här.

Cirkeln är gratis att delta i och arrangera. Vet du redan nu att du vill delta? Gör en intresseanmälan via länken ovan och få all kommande information direkt på mailen så fort den släpps

Vill du ha en sommarcirkel i din stad också – hör av dig till oss så hjälper vi dig att planera en med hjälp av vårt cirkelpaket. Mer om vad det innebär att arrangera en studiecirkel finns i länken i stycket ovanför. Du kan också kontakta oss via mail på gigwatch.se@gmail.com eller skicka ett DM så berättar vi mer.

Cirkelpaketet består av: förberett läsmaterial, affischer och planering, samt hjälp med spridning i våra sociala medier.

Om cirkeln:
Cirkeln passar både dig som vill lära dig om vad gigekonomi är och du som redan kan en del och vill diskutera gig-frågor med likasinnade. Vi kommer att läsa kortare texter om gigekonomi och samhället. Texterna är på svenska. Du kan redan nu titta på texterna på sommarcirkelns infosida.